Menu

Laatste les DiVa van 2015

13 december 2015 - aantal blogs
Laatste les DiVa van 2015

Was  ik vorige week met mijn groepen bezig met #oneHourofCode ( blog is in de maak) , deze komende week ga ik me richten op het maken van kerstkaarten. Digitale wel te verstaan! Niet zozeer om ze te gaan versturen, maar meer om de MBO2-leerlingen kennis te laten maken met deze sites. Ook heel goed te gebruiken om mooie titelpagina’s te maken voor werkstukken.  Ik hoop met dit blog iemand te kunnen inspireren tot een leuke gezellige kerst les Digitale Vaardigheden. Tijdens de les zal via de beamer kestmuziek te horen zijn (Skyradio) image image image

Één reactie op “Laatste les DiVa van 2015

Jan Vos

Leuk Petra. Misschien ook wat voor docenten….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.