Menu

Over mij

petra

Als docent ben ik werkzaam aan het Drenthe College. Ik heb een 0,8 fte aanstelling  . Ik geef rekenen en digitale vaardigheden aan niveau 2 (beveiligiing, horeca en handel) en niveau 3 (HTV)

In schooljaar 2015 / 2016 was ik onderwijspionier via de Onderwijscooperatie. Mijn onderwerp was : “het vergroten van de onderwijsbetrokkenheid MBO2  mbv digitale didaktiek ”

In schooljaar 2016/2017 is het informatiebord voor onze opleidingen uniformberoepen gerealiseerd. Naast buienradar en het nieuws ,staan elke week de jarigen van de week genoemd , wordt het instagram-account  gevolgd en worden er meldingen gedaan van gastsprekers , examens etc. Het hele team , maar zeker ook de leerlingen werkt mee om de inhoud van het scherm te vullen en verversen.

Ik vind belangrijk dat elke leerling elke dag aandacht krijgt. Of hij / zij nu een hulpvraag heeft of niet. Iedereen wil gezien worden. Met deze spreuk en gedachte mocht ik in kalenderjaar 2017 de datum 7 april vullen van de BildungKalender.

 

Het belangrijkste doel van mij als docent, is om leerlingen hun eigenwaarde (terug) te geven waardoor ze gemotiveerd en vol (zelf) vertrouwen een opleiding afmaken of kiezen. Iedereen is de moeite waard!! En als we een leven lang gaan leren, dan maar beter met een beetje plezier!